Inschrijven

Procedure

Wanneer u besluit of misschien nog twijfelt, om van de diensten van kinderdagverblijf de Dijkgraaf gebruik te gaan maken, kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Tijdens dit contact willen wij u graag uitnodigen om langs te komen om de sfeer te proeven (het gevoel moet goed zijn), per slot van rekening brengt u uw kostbaarste bezit ergens anders.
Tijdens uw bezoek aan ons kinderdagverblijf krijgt u uitleg over het reilen en zeilen op ons kinderdagverblijf en krijgt u een rondleiding over de groepen. Wanneer u al weet op welke dagen u opvang wenst, kijken wij of dit op dat moment mogelijk is. Na afloop van het gesprek krijgt u een inschrijfformulier mee. Nadat wij het formulier volledig ingevuld en ondertekend hebben ontvangen, kijken wij of de door u gewenste opvang nog steeds mogelijk is. U krijgt daarna een bevestiging van ons, waarna de inschrijving definitief is.

Wanneer uw kind geboren is en wij een geboortekaartje hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs met een klein presentje om uw baby te bewonderen.

Inschrijfgeld

Wanneer u het inschrijfgeld van
€ 20,- hebt overgemaakt op bankrekeningnummer NL45SNSB0928856313 nemen wij uw aanvraag in behandeling.

Wennen

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor sommige mensen het een hele grote stap is om hun kind voor de eerste keer een hele dag naar het kinderdagverblijf te brengen. Vandaar dat het mogelijk is om van te voren uw kinder gedurende een halve dag te laten wennen. Uiteraard kunt u tussendoor ook bellen om te vragen hoe het met uw kind gaat.